top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Boomhut Grolloo

Deze bijzondere boomhut, bekend van het programma ‘de Boomhut Battle’, staat op een mooie plek op de Hondsrug in Drenthe, grenzend aan een recreatieplas en het bos. Je verblijft op het terrein van een grote outdoor speeltuin met onder andere een klimpark, belevingspark, zwemwater en een strandpaviljoen. Van maart t/m oktober heb je onbeperkt toegang tot het klim- en belevingspark, in de wintermaanden – wanneer het park gesloten is – geniet je in alle rust van de natuur.

Overnachten in een 4-persoons boomhut
De boomhut bestaat uit één woon- en slaapruimte, ingericht met comfortabele slaapbanken. Het keukenblokje is voorzien van een koelkast, combimagnetron, eierkoker, waterkoker, servies, bestek en pannen. Er is geen fornuis, koken doe je buiten op de barbecue met kookpit. Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig, evenals een toilet en badkamer met douche en wastafel. Van alle gemakken voorzien! Op een mooie zomerdag is het terras met uitzicht over het water favoriet plekje, in de winter zit je lekker warm binnen bij de pelletkachel.

Extra leuk: via een houten balk (met vangnet) bereik je de tweede ruimte, een miniboomhut met twee hangmatten. Een relaxplek waar je eventueel ook kunt slapen. Hoe bijzonder is dat?

bottom of page