top of page

Waanzinnig: KinderboekenHut zomaar cadeau!

Bijgewerkt op: 8 okt. 2022

Ja, je leest het goed. Ik geef gratis KinderboekenHutten weg*. Voor op je kamer als minibieb. En gemaakt van houtrestjes, die zijn overgebleven van de boomhutten die ik bouw. Want daar kun je altijd nog iets leuks van maken.


De KinderboekenHut past helemaal bij het KinderboekenweekGeschenk van dit jaar: het boek Waanzinnige Boomhutverhalen. En ik geef er 12 weg. Net zo veel als het aantal dagen van de Kinderboekenweek. En ze zien er allemaal anders uit. Dat hoort, want geen boomhut is hetzelfde.


En weet je wat zo mooi is? Met een KinderboekenHut ben je ook nog eens waanzinnig goed bezig. Je kunt ermee bijdragen aan het stimuleren van hergebruik.. Of met een moeilijk woord: recyclen.


Zet de KinderboekenHut naast je voordeur, je tuinhek of op je Koningsdag kleedje en vul 'm met boeken, waar je nu echt een beetje te groot voor bent. Je maakt er andere kinderen heel blij mee. Voor niks, jóuw cadeautje en bijdrage aan een betere wereld!


Ook zo'n KinderboekenHut? Laat maar weten. Dan zet ik je op de lijst. Maar timmer je 'm liever zelf in elkaar, dan stuur ik je een bouwtekening. Hoe Gi-Ga-Groen is dat..!

*aanmelden tot 17 oktober 2022 / op=op / 1 per gezin / excl. verzendkosten / geen garanties

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page