top of page

6 Delftse scholen doen een 'Boomhut Battle'

Hoe leuk is dit? Zes Groep-8 klassen uit Delft zijn momenteel met een waanzinnige boomhut ontwerpwedstrijd bezig. De wedstrijd is georganiseerd door Cultuurbarbaren* in samenwerking met DelftDesign. En de prijsuitreiking is aanstaande zaterdag - 29 oktober - op het podium van OPEN, dé informele ontmoetingsplaats van Delft, waar taal, cultuur en techniek samenkomen.

De opdracht - Maak een maquette van een boomhut, die volgens jullie Groep de meest ideale en fantasierijke boomhut is. Alle inzendingen staan inmiddels tentoongesteld in OPEN. En het publiek kan tot en met vrijdag 28 oktober op deze zes prachtige creaties stemmen.
De vakjury - Zaterdag is het de beurt aan de 5-koppige vakjury, waarvan ik onderdeel mag uitmaken. De publieksstemmen tellen net zo zwaar als die van de vakjury. Zo wordt de uiteindelijke ranking bepaald. En welke Groep-8 er met de hoofdprijs vandoor gaat: Eeuwige Roem, een Houten Trofee, plus een cheque ter waarde van maar liefst € 1.000,- om het schoolplein mee te vergroenen. Ik heb nu al zin in zaterdag!


*Cultuurbarbaren wordt georganiseerd door Stichting Museumnacht Delft.

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page