top of page

Dromen
In
Bomen

Welkom bij Rob de Boomhuttenbouwer. Hier wordt net zo veel gedroomd als gebouwd. Want wij maken al 20 jaar werkelijkheid van de prachtigste boomhutdromen.

 

Maar ook voor wie liever zelf een boomhut bouwt, barst het hier van de inspiratie en informatie. 

Kijk maar eens rond en ontdek wat er allemaal mogelijk is. En heb je vragen: laat me maar weten. 

RdB logo lang transpa.png

OPEN JE DROMEN IN 2021

SEIZOEN   NAJAAR 2020

Is een boomhut ook een van jouw allermooiste dromen? Eentje die veilig en groot genoeg is, om met je mee te groeien. En waar alles in, op en aan zit, wat op je verlanglijstje staat? Laat 'm dan door echte boomhutbouwers bouwen, zoals Rob en z'n bouwers. Samen bouwen zij al 17 jaar de mooiste dromen in bomen. Voor kleine en grote mensen. In binnen- en buitenland. 

RdB logo lang transpa.png
WIJ BOUWEN JE DROOM

DE BOUWERS

Rob%20de%20Boomhuttenbouwer_edited.jpg

Dit is Rob

Sinds 2003 boomhuttenbouwer, de eerste van Nederland. Werkte daarvoor in de reclame, als creatief.

Wilde op z'n 50ste het roer volledig omgooien. Iets met z'n hand gaan creëren vanuit z'n passie voor hout en z'n lang gekoesterde wens om in de natuur te werken. Het werd: boomhutten bouwen. Dat deed nog niemand in Nederland. Wel in Amerika, het land van Rob's grote voorbeeld Pete Nelson, bekend van Treehouse Masters. Dus Rob die kant op om  het vak te leren. Daarvandaan z'n baan opgezegd. En het avondtuur aangegaan. De rest is geschiedenis.

Rob van der Wulp 

Dit is Stephan

Stephan (32) bouwt sinds 2 jaar boomhutten voor Rob de Boomhuttenbouwer. Vanuit zijn eigen bedrijf De Balineven.

Stephan Campbell 

Rob ontmoette Stephan als een van de kandidaten in de tv-serie Boomhut XXL op SBS6. Niet alleen z'n vakmanschap viel op; ook z'n creativiteit en improvisatievermogen komen bij boomhut bouwen goed van pas. Waardoor elke z'n eigen boomhutgevoel krijgt. Want dat is voor iedereen anders.

Stephan Campbell.jpg
BOUWERS

DE WERKWIJZE

Van droom tot boomhut - Een boomhut bouwen. Er komt meer bij kijken dan je denkt. En er zijn aardig wat vragen, die beantwoord moeten worden. Over de wensen, de bomen en de regels die er zijn. Maar de werkwijze is eigenlijk altijd dezelfde. En ziet er als volgt uit:

1. De Dromen

Elke boomhut begint met dromen,  wensen en fantasieën. Bespreek ze met elkaar. Zet ze op papier, maak verlanglijstjes of maak een tekening van je droomboomhut.

2. De Plek

Rob komt graag langs om alle wensen te bespreken en de plek te bekijken.  En je krijgt meteen antwoord op misschien wel de belangrijkste vraag: zijn er (geschikte) bomen?

3. Het ontwerp

Als alles goed besproken en bekend is, maakt Rob de Boomhuttenbouwer een ontwerp. Daarbij zit tevens een kostenbegroting en een voorlopige planning. Duur ontwerp: ca. 2 weken.

4. De Bouw

We bouwen bijna altijd op de plek waar de boomhut komt. Dat kan ook bijna niet anders. En omdat niets standaard is, duurt de bouw al gauw een aantal weken.  

Belangrijk

Boomhutten als deze zijn over het algemeen bouwvergunningsplichtig. Wij adviseren en begeleiden u daar graag bij. 

CONTACT

Bedankt voor het bericht

RdB logo lang transpa.png
Werkwijze
CONTACT
bottom of page