top of page

DROMEN IN BOMEN

RdB logo lang transpa.png

WIJ BOUWEN JOUW DROOM

SEIZOEN   NAJAAR 2020

Is een boomhut ook een van jouw grote dromen? Eentje die groot en veilig genoeg is om jarenlang plezier van te kunnen hebben. En waar alles in, op en aan zit, wat op je verlanglijstje staat? Laat 'm dan door echte boomhutbouwers bouwen, zoals Rob en z'n bouwers. Samen bouwen zij al 17 jaar de mooiste dromen in bomen. Voor kleine en grote mensen. In binnen- en buitenland. 

RdB logo lang transpa.png
WIJ BOUWEN JE DROOM

DE BOUWERS

Rob van der Wulp (1).jpg

Hoi, ik ben Rob

In 2003 ging ik de boom in. Ik was toen 50 en werkte in de reclame. Leuk werk, maar toch vond ik dat 't roer om moest. Ik wilde iets met m'n handen creëren. Het liefst van hout. En iets wat nog niet best bestond. En zo kwam ik op boomhutbouwer. Een beroep dat in Nederland nog niet bestond. Wel in Amerika, het land van mijn grote voorbeeld: Pete Nelson, bekend van Treehouse Masters. Dus ik die kant op om 't vak te leren. De rest is geschiedenis.

Rob van der WulpBoomhuttenbouwer sinds 2002

Stephan 4kant.jpg

Dit is Stephan

Met Stephan (32) heb ik de afgelopen 2 jaar al verschillende boomhutten gebouwd. Hij is niet alleen een goeie timmerman; hij is ook ontzettend creatief. Zodat elke boomhut z'n eigen boomhutgevoel krijgt. Want dat is voor iedereen anders.

Stephan Campbell - Boomhuttenbouwer sinds 2018

BOUWERS

Kijk Seizoen 1 terug via NPO Start of YouTube

Misschien heb je vorig jaar seizoen 1 van De Boomhut Battle gezien. Sinds 15 augustus kun je seizoen 2 zien: De Boomhut Battle XS. Daarin leer je van boomuttenbouwer Peer Meijs, hoe je zelf een boomhut in je tuin kunt bouwen. Kijken dus. Maar heb je liever dat wij je boomhut bouwen, of wil je dat Rob bij je langskomt voor 'n Lesje Zelfbouwen? Stuur dan even een mailtje.

DE WERKWIJZE

Van droom tot boomhut - Een boomhut bouwen. Er komt meer bij kijken dan je denkt. En er zijn aardig wat vragen, die beantwoord moeten worden. Over de wensen, de bomen en de regels die er zijn. Maar de werkwijze is eigenlijk altijd dezelfde. En ziet er als volgt uit:

1. De Dromen

Elke boomhut begint met dromen,  wensen en fantasieën. Bespreek ze met elkaar. Zet ze op papier, maak verlanglijstjes of maak een tekening van je droomboomhut.

2. De Plek

Rob komt graag langs om alle wensen te bespreken en de plek te bekijken.  En je krijgt meteen antwoord op misschien wel de belangrijkste vraag: zijn er (geschikte) bomen?

3. Het ontwerp

Als alles goed besproken en bekend is, maakt Rob de Boomhuttenbouwer een ontwerp. Daarbij zit tevens een kostenbegroting en een voorlopige planning. Duur ontwerp: ca. 2 weken.

4. De Bouw

We bouwen bijna altijd op de plek waar de boomhut komt. Dat kan ook bijna niet anders. En omdat niets standaard is, duurt de bouw al gauw een aantal weken.  

Belangrijk

Boomhutten als deze zijn over het algemeen bouwvergunningsplichtig. Wij adviseren en begeleiden u daar graag bij. 

MAILTJE STUREN

Bedankt voor het bericht

RdB logo lang transpa.png
Werkwijze
CONTACT
bottom of page